Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Heidi Janků (61) vypadá po padesátce skvěle, není pochyb. Super.cz ji vyzpovídal, jak se stará o líčení a účes, aby byla vždy tak načančaná jako ve své několik desítek let staré písničce, kterou po ní posluchači na koncertech chtějí dodnes. A zjistili jsme, že je v drogérii jako doma a nechává tam pořádné peníze.

"Jsem člověk, kterého inspirují všechny televizní reklamy, kde se propagují přípravky, po kterých vypadáte krásně. Mám potřebu je všechny vyzkoušet. A pak mám v koupelně spoustu přípravků, které nepoužívám, protože ani zdaleka tak nefungují," smála se Heidi.

A její postup při líčení? "Začínám BB krémem, neuvedu jaké značky, následuje make-up, pudr, gelové linky a stíny, řasenka, lesk nebo rtěnka. Podkladovou bázi sama běžně nepoužívám, i když má vizážistka Míša Ohemová ano," vypočítala Heidi.

"Hlavně ale nezanedbávám odličování. Oblíbila jsem si micelární vodu, k tomu mám ještě speciální odličovač na oči," pokračovala. Na úpravu účesu jí stačí šampon, balzám, pěnové tužidlo na zvětšení objemu u kořínků a lak na vlasy.

"Když jdu do drogérie, pravidelně tam nechám tak patnáct set korun. Ale je to za normálně dostupné věci, přehnaně drahé nenakupuju," dodala. A jak často tam chodí? "No, tak jednou za tři týdny," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám