Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka rockera Pepy Vojtka (58), tanečnice Jovanka, se nám svěřila s utrpením, které musela prožít v dětství. "Měla jsem příliš drobnou čelist na to, aby se mi vešly všechny zuby. Museli mi jich osm vytrhnout," svěřila Super.cz.

"Pak jsem dostala taková ta dětská rovnátka, která jsem samozřejmě v noci vyplivovala, protože mi byla nepříjemná. Až v jednadvaceti jsem si nechala udělat rovnátka na stálo," vyprávěla Jovanka, která má nyní zuby naprosto dokonalé.

"Také se snažím nezanedbávat zubní hygienu a už jsem s sebou vzala i syna, abych věděla, jak se o jeho zoubky starat. Hrozně se bojím, aby nezdědil problémy se zuby po mně," prozradila ve stomatologickém centru. Naštěstí je Pepovou kopií, tak doufám, že i zuby bude mít po něm, doufá Jovanka.

Ta od zubaře v pasáži divadla Ypsilonka spěchala do další divadelní pasáže. "Letím na oprašovací zkoušku do Divadla Broadway. Plánovala jsem se sice vrátit k tanci až v Katu Mydlářovi v květnu, ale potřebovali záskok do Třech mušketýrů. A ještě budu tančit na jiném místě, než jsem zvyklá," svěřila, že se pomalu vrací k práci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám