Hlavní obsah
Článek

Informace o tom, že ji opustil otec mladší dcery Maji Karel Kameník, Sabina Laurinová (51) nevyvrací, ale ani nepotvrzuje. Je to prý její soukromá věc. Herečka excelovala v jedné z hlavních rolí v muzikálu Andílci za školou a do divadla ji přišli podpořit opět jen její rodiče a starší dcera Valentýna.

Tu má s Pepou Vojtkem (58), který v představení také hraje. A že se mu v divadle sešel pořádný harém. Kromě expartnerky Sabiny dorazila s jejich společným synem Matyášem také jeho předchozí manželka Libuška Vojtková s novým partnerem a jeho současná žena Jovanka.

Ovšem jen Sabina je sama. Také ze všech účinkujících nejdéle setrvala v divadelním baru, kde se s dalšími kolegy z divadla bavila až do jedenácti večer, i když muzikál skončil před osmou. Její rodiče zatím odvezli dceru Valentýnu domů.

Kde byla Maja? Možná u tatínka, protože doma by ji neměl kdo hlídat. I když jiní rodiče vzali stejně staré děti také s sebou. Sabina domů rozhodně nespěchala a byla naprosto smířená s tím, že na ni až do noci před divadlem čekali fotografové, aby ji doprovodili na cestě zpět. Chtěli totiž zjistit, kam má opět volná kráska namířeno. Už je na to zvyklá z doby, kdy se rozešla s Pepou Vojtkem a čekalo se, koho si najde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám