Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá přítelkyně atletické hvězdy Usaina Bolta a zřejmě současná milenka Jaro Slávika Karolína Krézlová (36) prozradila, že averze Lucie Bílé (58) vůči její osobě je vážně hodně silná. To, co diváci viděli v neděli na televizi Prima v Talentu, kde Karolína soutěžila, byla prý jen špetka urážek, které zpěvačka vypustila z úst. "Bylo to hodně sestříhané. Bylo to vážně o dost, opravdu o dost horší," řekla Super.cz mladá zpěvačka.

Lucie Bílá Karolíně v prvním kole Talentu řekla, že je jí nepříjemná, že si o sobě myslí více, než je zdrávo, a řekla jí rezolutní ne. V té době už byla Karolína v blízkém kontaktu se Slávikem a Lucie o tom věděla.

"Řekla mi opravdu hodně hnusné věci. Dva dny po sobě mě urážela. Dokonce mě prý ani neposlouchala. Ano, bylo to prý kvůli Jarovi," dodala Krézlová, které Slávik dělá dokonce manažera. A svoji svěřenkyni chce zkrátka proslavit stůj co stůj.

Reklama

Další články

Načítám