Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí manželka Pepy Vojtka (58), tanečnice Jovanka, před dvěma měsíci porodila syna Adama. A i když v těhotenství přibrala pořádných osmnáct kilo, už je zase štíhlá. "Tak deset kilo jsem nechala rovnou v porodnici. Byla jsem hodně zavodněná a oteklá," začala Super.cz vysvětlovat Jovanka.

"V jídle se nijak neomezuji, už kvůli mateřskému mléku. Chtěla bych co nejdéle kojit a s tím se žádné diety neslučují. Ale začala jsem už cvičit. Hlavně na břicho, které mám po těhotenství uvolněné," pokračovala. "A co se pohybu týče, nikdy jsem tolik nechodila jako teď. S malým drandím s kočárkem po Průhonickém parku nebo v Milíčovském lese," prozradila, kde ji můžeme potkat.

"Všechna kila dole ještě zdaleka nemám. Takových šest nebo osm bych zhubnout měla, ale nespěchám na to. Stačí kilo za měsíc," míní. Zrovna tak to bere s návratem do divadla. "Záleží to na malém a na kojení. Asi by se mi nechtělo zavřít se na dva měsíce do divadla na zkoušky a nevidět ho," vysvětlila.

"A že vypadám štíhlá? To je maskování. Třeba se mě teď na premiéře Andílků za školou ptali, proč mám tak vysoké podpatky. Vysvětluju to tím, že šířku musím nahnat výškou," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám