Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O Jiřím Langmajerovi (57), který je sice ženatý, ale již delší dobu je spojován s Adélou Gondíkovou (50), je známo, že má velkou slabost pro ženy. Nedávno to potvrdil, když byl přistižen v jednom pražském baru, kde trávil důvěrný večer s krásnou brunetkou, která by mu mohla dělat dceru. Nyní se podařilo zjistit, o koho jde. Dvojice třeba ani netokala, ale učila se roli vášnivých milenců, neboť z půvabné neznámé se vyklubala o třiadvacet let mladší hvězda seriálu Vyprávěj Eliška Křenková (23).

Podle svědků setkání dvojice se k sobě obě hvězdy televizní obrazovky měly velmi důvěrně, „Langoš“ se Elišky, jež v seriálu Vyprávěj představuje Lucku Francovou, často dotýkal. A mělo jít prý o romantický zážitek plný i polibků. „Nebylo to kamarádské posezení. Na obou bylo vidět, že se znají dobře a docela to mezi nimi jiskří,“ řekl Blesku čtenář, který snímky pořídil.

„Vím, kvůli čemu mi voláte. Ale rozhodně se k tomu vyjadřovat nebudu,“ reagovala Eliška na telefonát, zatímco Langmajer tradičně telefon nezvedal.

Musí se uznat, že herec má vkus. Eliška se v historickém seriálu Borgia ukázala v rouše Evině, a tak Jiřímu jistě bude mnoho mužů závidět. Jak se k setkání umělce s mladou múzou postaví Adéla Gondíková, to se teprve uvidí. Bude se příště učit roli s nimi nebo vystřihne mistrovskou etudu z oboru podváděná partnerka?

Reklama

Další články

Načítám