Hlavní obsah
Článek

Mladý nadějný zpěvák Daniel Mrózek (18) se postavil v ringu proti producentovi, manažerovi a svému dvornímu textaři Petru Šiškovi.

Co oba muzikanty vedlo k tomu, že se nechali zavřít do bojové klece a utkali se i na jiném poli než na tom hudebním? „Já dělám thai box už pěkných pár let a je to už vlastně taková součást mého života. Udržuji se tak v dobré fyzické i psychické kondici. Nejdříve to byla jen zábava a odreagování se. Teď je to už i nutnost, abych se udržel v kondici,“ říká Petr Šiška. A Daniel také není žádný sportovní ignorant. „Celé to vzniklo vlastně z hecu. Takové to chlapské kibicování. A pak jsme si řekli, že by bylo zajímavé zkusit dělat něco společně,“ vysvětluje Dan.

Oba jsou sice ze severu Moravy, ale do Prahy jezdí díky pracovním povinnostem často. Rádi proto využili nabídky trénovat ve sportovním centru, které jim nabízí přesně to, co oba pánové potřebují – kvalitní zázemí a špičkové instruktory. „Rozhodně nám nedávají nic zadarmo. Ale vyhovuje nám to. Navíc je to v centru, což je další výhoda,“ říká Petr Šiška. Dan ho s úsměvem doplňuje: „Rocky ze mě už asi nebude, ale umět se ubránit a zároveň si ještě posílit fyzičku, to se vždycky hodí. A kolikrát cvičím i v milé a půvabné společnosti. Tady totiž trénují i holky.“

A jak toto neobvyklé klání dopadlo? Byl to velmi vyrovnaný souboj, ve kterém nepatrně převážily zkušenosti. „Jsem rád, že to moje pravidelné trénování nese nějaké ovoce. Snad tedy fakt ještě nepatřím do starého železa. A pro Dana snad fajn zkušenost, že ne vždy stačí být jen mladý,“ smál se na konci tréninku Petr Šiška. „Oba kluky musím pochválit a jsem rád, že to v zásadě dopadlo čestnou remízou. Oba přežili a shodli jsme se, že budeme ve společné práci určitě pokračovat,“ shrnuje trenér Zdeněk Ledvina.

Reklama

Další články

Načítám