Hlavní obsah
Článek

Na Slovensku v Bratislavě se nedávno v jednom obchodním domě promenádovala žena, která návštěvníkům sice připadala jemně podobná české vítězce světové soutěže krásy Miss World 2006 Táťáně Kuchařové (36), ale nikdo by si nevsadil na to, že to byla skutečně ona. Volně rozpuštěné vlasy a žádný, nebo jen decentní make-up z ní udělaly sice pohlednou, ale jinak docela obyčejnou ženu z ulice. Podívejte se na šokující fotky bývalé královny krásy celého světa v naší fotogalerii!

Kuchařová si vyrazila do obchodu s obuví na jeho první narozeniny ve velmi ležérním oblečení a bez dostatku času stráveného pod rukama týmu vizážistů, takže byla na hony vzdálená té Taťáně, kterou známe z titulních stránek módních časopisů.

„Potkat ji na ulici, spleteme si ji se špatnou dvojnicí Kuchařové,“ tvrdili překvapení přihlížející. Modelka je ale známá tím, že v soukromí se snaží si od všeho toho uměle zkrášlovacího procesu odpočinout a ráda pak sází na svou přirozenou krásu. Takový rozdíl by ale vážně nikdo nečekal!

Související témata:
Obchodní centra

Reklama

Další články

Načítám