Hlavní obsah
Článek

Zatímco dopoledne bylo v Říčanech hotové pozdvižení kvůli tomu, že přítel zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) jel podat na tamní policejní služebnu trestní oznámení na Zdeňka Macuru (49) za kamarádské šťouchnutí na diskotéce v Zaječí (Iveta zatím ležela doma s asi stou chřipkou v tomhle roce a tak na policii nedorazila), Zdeněk Macura spřádal tajné plány doma ve své komůrce. V podvečer pak navštívil uhříněvskou policii kvůli trestnímu oznámení na Rychtáře. Super.cz má exkluzivní snímky, neboť byl jako jediný u toho!

„Už víc jak rok mě Rychtář pronásleduje, podle mě se dopouští trestného činu stalkingu, nebezpečného vyhrožování a navíc mě napadl,“ sdělil nám Macura, který ale odmítá, že by šlo o pomstu za oznámení Rychtáře. „Měl jsem to v plánu už delší dobu, ale až v úterý odpoledne jsem měl čas,“ tvrdí.

Na policii si donesl diktafon s nahrávkami, v kterých mu říčanský podnikatel vyhrožuje (Super.cz informoval). „Mám i spoustu esemesek, v kterých mi psal, že mi rozbije držku. V srpnu mě navíc napadl, měl jsem po tom poraněné ruce,“ uvedl Macura.

Ten je připraven v případě odsouzení čelit i trestu za rvačku na diskotéce. „Jsem rád za to, že se to stalo. Jen jsem do něj strčil, ale pokud mě odsoudí, přijmu to. Necouvl jsem a navíc jsem prolomil psychologickou bariéru. Už se toho pána nebojím. Ten, kdo sám mlátí lidi a navíc ženské, by kvůli takovému šťouchanci neměl brečet. O tom, že drží Ivetu násilím doma a bije ji, jsem přesvědčen. Jsem zvyklý bránit lidi a bránil bych i pana Rychtáře, kdyby mu někdo ubližoval,“ dodal Macura, který prý zjistil, že proti lži musí pravda bojovat jejími prostředky, byť částečně násilnými, jinak nikdy nevyhraje.

Reklama

Další články

Načítám