Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka Hlasu ČeskoSlovenska Ivanna Bagová, která v pěvecké soutěži prokázala svůj velký talent, natočila nový videoklip ke své singlové novince I’m Not Dancing On My Own. Ukázku z pořádně roztančeného klipu si můžete nyní poslechnout i vy.

Fanoušci se mohou těšit na trošku jiný žánr, než na který jsou u Ivanny zvyklí. Jde totiž o taneční záležitost. Sama Ivanna dodala, že tato poloha je jí velmi blízká. Dokazuje tak, že nedisponuje pouze velkým hlasovým fondem, ale také obdivuhodným temperamentem a taneční invencí.

Videoklip vznikl pod dohledem kreativního týmu režiséra Tomáše Kasala, který režíroval také klipy například pro Celeste Buckingham, Kristinu a další interprety.

Singl I’m Not Dancing On My Own je součástí jejího debutového alba Oheň v duši, které obsahuje jedenáct písní (z toho šest ve slovenštině a tři v angličtině) a které se na trhu objeví 29. října. Celý videoklip Ivanny Bagové bude mít premiéru už dnes na české MTV.

Reklama

Další články

Načítám