Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) se nikdy netajila tím, že miluje taneční párty a cítí se na nich jako ryba ve vodě. Proto ji organizátoři jedné takové akce využili k tomu, aby přítomné hosty potěšila pohledem na svůj chirurgicky vylepšený hrudník. Modelka společně s několika hosteskami vklouzla do vířivky, která byla postavena přímo na tanečním parketu.

„Chtěli sexy modelku ve vodě, tak jsem nasadila plavky a přijela," vysvětluje s úsměvem Mesarošová.

Její přítomnost byla prý ale čistě pracovní. Známá česká skandalistka jen svlažila nohy v horké lázni, symbolicky smočila rty v šampaňském a už v jednu hodinu ráno, kdy se taneční akce teprve rozjížděla, odjela z Prahy do Brna. „Čekala mě tam další zakázka. Předváděla jsem na módním víkendu v hotelu Olympia," říká Dominika.

„Bylo mi moc líto, že jsem musela odjet, protože mám tyhle akce moc ráda a zrovna jsem tam potkala spoustu známých. Ale nedalo se nic dělat," vysvětluje kráska, která pevně věří, že si to při příštím ročníku této akce vynahradí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám