Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simona Krainová je po velmi krátké době opět maminkou, ale těhotenství se v obličeji zapisuje stejně jako věk. Není proto divu, že krásná modelka neponechává nic náhodě a již spěchala na kliniku YES VISAGE pro rady. Zjistili jsme od odborníků triky, novinky a jednoduché cesty ke kráse bez plastické operace, které si tam i známé osobnosti dopřávají.

Podbradek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podbradek je rozšířený a častý problém. Existuje mnoho procedur, které vám slíbí jeho redukci, ale existuje pouze jedna metoda, která vás dokáže jej zbavit úplně. Laserové odstranění tukového ložiska technologií SlimLipo. Skutečně odstraní tukovou tkáň a zpět vypne povolenou kůži. To vše bez narkózy, bez modřin a bez vyřazení z běžného života.

Povadlý stárnoucí obličej a ztráta kontur

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

YES lifting, to je název převratné novinky, kterou exkluzivně poskytuje klinika YES VISAGE a která se stala velice populární. Jedná se o okamžitý lifting a oživení povadlého obličeje, který vyhladí vrásky a navrátí obličeji zpět jasné pevné kontury. Provádí se bez chirurgického zákroku, bez jediného naříznutí skalpelem, vše je řešeno pouze jediným vpichem speciální mikrokanylou v znecitlivění. Má okamžitý efekt a dlouhodobý nebo trvalý účinek. Lze provést na celém obličeji nebo jen jeho jednotlivých částech. Pro ty, kteří hledají zcela neinvazivní omlazení a zpevnění povadlé pleti, je zde pak New Age Facelift, tedy nejúčinnější laserová technologie, která dokáže vrátí čas až o 5 let.

Pokleslá víčka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dosud bylo řešením pouze chirurgické odstranění. Převrat v boji s touto problematikou přináší Elektromagnetická vlna Pellevé, jediný přístroj, který dokáže neinvazivně zvednout pokleslá víčka bez nutnosti řezu skalpelem.

Vrásky a rýhy, malé rty, kruhy pod očima nebo kulatý obličej

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Profesionální aplikace botoxu a dermálních výplní si dokáže poradit s většinou problematických míst ve tváři, s vráskami, propadlými místy v obličeji nebo naopak kulatými tvářemi, nevýraznými rty a konturami či kruhy pod očima. Tyto zákroky se dnes mohou zdát běžné a banální, ale chcete-li přirozeně vypadající výsledek přesně podle vašich představ, je podstatné zvolit zkušeného odborníka, vysvětluje MUDr. Monika Kavková, specialistka dermatologie na klinice YES VISAGE, odborná školitelka a autorka mnoha článků a přednášek.

Pigmentové a stařecké skvrny. Jizvy a strie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pigmentové skvrny jsou stále častějším problémem. Moderní řešení nejdokonalejší frakční laserovou technologií dokáže odstranit nežádoucí zbarvení a tón pleti sjednotit. Stejně tak si umí poradit s viditelnými jizvami a striemi. Strie i pigmentové skvrny bývají velmi častým problémem, které maminky řeší po porodu.

Další články

Načítám