Hlavní obsah
Článek

Tak takhle, pobíhat v červených punčochách bez sukně, jste herečku Evu Holubovou (65) určitě ještě neviděli. Naštěstí za tím nestojí žádná diagnóza, ale zbrusu nová hra, kterou Evě přímo na tělo napsal Patrik Hartl.

V inscenaci Hvězda dostane Eva opravdu štědrý prostor, aby na jevišti v roli Vendulky Vaníčkové naplno rozehrála svůj um. V představení se na prknech totiž objeví jen ona, pouze za doprovodu hlasů ze záznamu, mezi nimiž budou moci diváci poznat například Jiřího Bartošku, Marka Ebena, Jirku Mádla, Vojtu Kotka, Zuzanu Bydžovskou a další.

„Děkuju svým kolegům a kamarádům, kteří propůjčili hlas do mého představení. I holkám samozřejmě! Zejména pak Jirkovi Barťákovi, jak dojemně namluvil mýho manžela,“ řekla ke své roli Holubová.

Hvězda je komedií se záznamem myšlenek seriálové herečky během nejdivočejšího týdne jejího života, která líčí problémy ženy, která po pětatřiceti letech u oblastního divadla nečekaně zazáří v televizním seriálu. Premiéra se chystá na konec června, hra bude uváděna na Letní scéně na Vyšehradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám