Hlavní obsah
Článek

Dagmar Patrasová (67), stejně jako každý jiný, musí sem tam bojovat se zdravotními neduhy či psychickými trápeními. A zatímco jiní se svěřují do péče lékařů a chmury zahánějí vyplakáním se na rameni nejlepší kamarádky, Dáda si našla šamana, který ji vyléčí úplně ze všeho. I zraněná noha ji prý okamžitě přestala bolet po obkladu ze zelí!

Patrasová se proto ochotně zúčastnila vernisáže fotografií svého guru Rostislava Prokopjuka a nešetřila tam slovy chvály.

„Moji duši pohladí každý obraz, který namaluje. I Rosťa sám mě pohladí, protože je to člověk neuvěřitelně nabitý pozitivní energií. Když je mi nejhůř, sám to už nějak na dálku vycítí, tak mi hned volá nebo napíše esemesku. Poranila jsem si třeba nohu a on mi krátce na to napsal, ať si na to dám hlávkové zelí. A pomohlo to! Od té doby, co se řídím jeho radami, se mi změnil život,“ radovala se Dáda na zahájení prodejní vernisáže pozitivních obrazů ve vinotéce Petit Gourmet na pražských Vinohradech. A radovala se ještě víc, když dostala jeden z obrazů darem.

„Když venku prší a člověk nemá bůhvíjakou náladu, tak stačí, aby se ozval Rosťa Prokopjuk a hned mi je tak, jako by vysvitlo sluníčko,“ vychvaluje psychologa, který se proslavil i tím, že spoustu celebrit v čele s Jiřinou Bohdalovou odnaučil kouřit.

Patrasovou také dobíjí jiná věc. „Kdykoli jsem mezi svými malými diváčky, tak je mi hned stejně dobře. I kdyby trakaře padaly. Jinak jsem člověk uzavřený do sebe, takže když mám problém, rozhodně si ho nevybíjím na boxovacím pytli. S Felixem se také nehádáme. Tichou domácnost nemíváme, dlouho to ani jeden nevydržíme. A navíc jsme za těch třicet let, co jsme spolu, zažili tolik hezkého, že stačí si na to vzpomenout a bouřka je hned pryč,“ dodala nadmíru spokojená Patrasová.

Reklama

Další články

Načítám