Hlavní obsah
Článek

Poté, co se akční superhrdina Arnold Schwarzenegger (76) přiznal, že má nemanželské dítě s ženou, která se léta starala o jeho domácnost, americká média nelenila a sehnala snímky z jejího rodinného alba. Mildred Patricia Baena (50) na fotografiích pózuje i s chlapcem, který se asi před deseti lety narodil po její romanci s Terminátorem.

Podle zdrojů serveru TMZ.com měl Arnie s Patty nechráněný sex za bílého dne v domě, kde bydlel s manželkou Mariou Shriver a svými čtyřmi „legálními“ dětmi. Služebná, která Schwarzeneggerově rodině prala, uklízela i vařila, totiž v jejich rezidenci nikdy nezůstávala přes noc.

Když Patricia otěhotněla, svému zaměstnavateli se nesvěřila, že je otcem právě on. Arnie se to dozvěděl, až když byl chlapec na světě, tvrdí TMZ.com. Jakmile to ale herec a politik zjistil, o matku svého utajeného dítěte se postaral. K Patty, která brala 1200 dolarů (téměř 21 tisíc korun) týdně, byl podle zdrojů vždy velmi „velkorysý“.

Žena letos v lednu odešla do důchodu. Nyní žije v domě se čtyřmi ložnicemi a bazénem nedaleko Los Angeles. Kromě malého Arnieho, který jakoby otci z oka vypadl, má ještě další tři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám