Hlavní obsah
Článek

K dvouletému výročí provozování lipolaser studia Zerona® Praha pozvala majitelka Michaela Žižková zpěváka Standu Hložka na den otevřených dveří, a při této příležitosti mu vysvětlila tajemství americké laserové liposukce... tzv.kalifornské chobotnice.

Michaela Žižková

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Michaelo co tě inspirovalo provozovat liposukci ZERONA v ČR? Jako každá žena jsem se vždy zajímala o novinky v oblasti zkrášlování, ale po bližším prozkoumání problematiky jsem dospěla k názoru, že vybavení často neodpovídá mým představám o kvalitě strojů které mají působit na mé tělo. Často pobývám v USA a zjistila jsem, že mají v nabídce zcela jinou techniku, a proto jsem tam podstoupila za 1500 USD proceduru Zerona® a s výsledkem jsem byla více než spokojena.

Standa Hložek a Michaela Žižková

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takže to byl ten prvotní impuls? Ano, jistě. Začala jsem přemýšlet, jak tento vyjímečný stroj zakoupit a získat od výrobce licenci k jeho provozování. Americká spol. Erchonia Medical je jedním z nejprestižnějších výrobců laserových technologií na světě a liposukce Zerona® se využívá v USA a Kanadě již 12 let a to vše mě přesvědčilo. Přístroj Zerona® je schválen FDA pro neinvazivní tvarování postavy laserem, kterému předcházely dlouhodobé klinické studie, a proto jsem se také nebála proceduru podstoupit.

Co to je lipolaser™?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stejně jako můžeš pořídit různé druhy televizí nebo automobilů, vyrábí se po celém světě mnoho typů laserových přístrojů k různým účelům. Jen proto, že se někdo nazývá “hubnoucí laserovou metodou“, neznamená že jde o tentýž přístroj, a už vůbec nemusí jít o přístroj stejných kvalit a parametrů. Zákazník by se neměl nechat zmást slovem metoda. Na trhu je několik laserových přístrojů, které se často pyšní jménem lipolaser a metodou laserové liposukce. Pouze lipolaser™ erchonia™ používaný v systému zerona® je celosvětově patentovaným a klinicky testovaným přístrojem! Můžeš si udělat představu o srovnání v rámci studie na našich stránkách. Jedná se o přístroje z čínského trhu, které neprošly klinickou studií a jsou schváleny pouze pro uvolnění mírně zatuhlých svalů, a tímto bohužel poškozují neinvazivní laserovou liposukci Zerona®.

Čím je Zerona® vyjímečná?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zerona® je navržena tak, aby tvarovala obrysy bez invazivních operací. Jako jediný přístroj neničí tukové buňky a je zcela neinvazivní na rozdíl od jiných zastaralých systémů jako ultrazvuk, radiofrekvence nebo kryolipolíza. V USA a Kanadě je v součastnosti Zerona® největším hitem, a dokonce i plastičtí chirurgové ustupují od nešetrných invazivních liposukcí, které bývají často spojovány se zdravotními riziky. Novodobým trendem je a bude co nejméně zatěžovat tělo.

Pro koho je procedura vhodná a jakou máte klientelu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řeknu to asi tak, často zde řešíme případy zákazníků s větší nadváhou, ale většina našich klientů nejsou vysloveně obézní lidé, kde je často obezita spojena s jinými faktory. V dnešní náročné době je také mnoho lidí, kteří se potřebují cítit a vypadat OK. Proč nebýt lepší? Právě proto je Zerona® hit! Protože je pro každého. Poměr zákazníků je naprosto vyrovnaný, ale vzpomínám na období, kdy u nás byli muži dokonce v přesile.V našem studiu je připravena speciální Vánoční a Novoroční akce.

Zerona® Laser Centrum

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Michaelo, ty jsi s výrobci ZERONA navštívila kliniky v USA a Kalifornii? Ano, pro mě to byla velmi pozitivní zkušenost. Nejvíce si ale cením mého osobního know how, které také ve svém studiu aplikujeme. Proceduru Zerona® jsem prokonzultovala s nejlepšími odborníky, kteří mluví pouze v superlativech a doporučují jí nejen k hubnutí, ale také k celkové regeneraci organismu a zdravému životnímu stylu.

Další články

Načítám