Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) si užívá dovolenou ve slunném Mexiku a místní se radují. Dominika při opalování volí ty nejtitěrnější plavečky, popřípadě horní díl plavek vynechává úplně. A že se je na co dívat. Dominika se pyšní silikonovými pětkami.

"Mexiko byl můj sen. Užívám si nádherného slunce a večírků, tanečních párty v Coco Bongo, což je tady v Cancúnu nejznámější klub. Zažila jsem tu už párty s DJ Paul van Dykem a včera byl mejdan s DJ Martinem Solveigem. Jsem tu s přáteli, kteří sem létají každý rok. A už chápu proč. Rozhodně bych se sem chtěla ještě vrátit," řekla Super.cz Dominika.

Letos si Dominika moře opravdu užije. "Čeká mě dvakrát Tunis s projektem Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, kde se věnuji začínajícím modelkám a pro velký zájem chystám castingy na další ročník. A na podzim bych si chtěla užít Miami," dodala Dominika, která je nyní bez partnera, a tak cestuje především s kamarády.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám