Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Mahulena Bočanová (57) se co nevidět nastěhuje do svého vysněného domečku, který si nechala postavit ve středočeském Buštěhradu. Domek už je skoro zařízen a Mahulena pečlivě dohlíží na poslední nutné dodělávky a objednává chybějící vybavení.

Moderátorka se s úsměvem na rtech pochlubila koupelnou se zapuštěnou vanou, ložnicí, zahradou i stylovou kuchyní, kde musí být radost vařit. Už brzy si do nového domova nastěhuje i nábytek.

Interiér krásného domku je laděn do bílé a hnědé barvy. Velký důraz byl kladen na vzdušné přírodní materiály, na které si populární Mahu nejvíc potrpí.

Bočanová si do prostorné ložnice koupila obrovskou postel, na níž možná už brzy bude dovádět s novým přítelem Rudou z Ostravy (48). Toho však jako svého přítele stále tají a domů si prý žádného chlapa nastěhovat nechce.

„Budeme tam žít jen já, Márinka a dva psi,“ svěřila se nedávno Super.cz Bočanová s tím, že s moderátorem Rudou z Ostravy opravdu nic nemá. Takže ještě uvidíme, jak dlouho Mahuleně, která má momentálně vlastní pořad na TV Pětka, její tajnůstkaření vydrží.

Reklama

Další články

Načítám