Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) se ohradila proti tvrzení své bývalé právničky Kláry Samkové, jež se nechala slyšet, že jí Partyšová nezaplatila 260 tisíc korun za právnické služby, které bude vymáhat soudní cestou.

Partyšová se ke svému údajnému dluhu nejprve nechtěla vůbec vyjadřovat, nakonec ale popřela, že by Samkové nezaplatila.

"Poté, co byla stažena žaloba na jedno vydavatelství ve věci ochrany osobnosti a poškození práv dítěte, jsem ukončila spolupráci i s paní doktorkou Klárou Samkovou. Za odvedenou práci dostala zaplaceno,“ řekla Super.cz Partyšová, která se prý nebojí, že by snad Samková najednou začala „vynášet“ do médií nějaké diskrétní informace.

„Doktorce Samkové nic nedlužím a hlavně nevěřím, že by z její strany mohly o kterémkoli klientovi 'uniknout' do médií jakékoli informace,“ míní Partyšová.

Samková totiž měla naznačit, že pokud před soudním jednáním její bývalí klienti nezaplatí, byla by v tu chvíli vůči nim zbavena mlčenlivosti, což nahrává různým spekulacím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám