Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiapadesátiletý producent a porotce v britských i amerických pěveckých a talentových soutěžích, jako jsou Pop Idol, X Factor a další, Simon Cowell (53) platí za znalce ženské krásy. Jeho náručí prošly desítky, ne-li stovky půvabných dam. Naposledy například randil s Carmen Electrou. Jeho lichotka směrem k Cheryl Cole (29), o níž prohlásil, že je jednou z nejkrásnějších žen, které kdy v životě viděl, tedy rozhodně má svou váhu...

Nekompromisní muž, který vždy upřímně a bez příkras řekne, co si o výkonu soutěžících myslí, nedávno v rozhovoru na rádiu Times uvedl, že Cheryl v minulosti nabídl místo porotkyně, protože ho jako žena přitahovala.

Cowell dokonce zavzpomínal na první den, kdy s oblíbenou britskou zpěvačkou natáčel X Factor. Prý snad všichni z jeho týmu propadli jejímu kouzlu.

„Myslím, že všichni moji lidé ze zákulisí, včetně mnoha gayů a lesbiček, se do ní bláznivě zamilovali. Když poprvé dorazila v Anglii na natáčení, pomyslel jsem si, že je to jedna z nejkrásnějších žen, co jsem v životě spatřil,“ řekl Cowell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám