Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co tyhle dvě sblížilo? Od začátku karlovarského filmového festivalu, kdy se objevila vymyšlená kauza, že si manžel Gábiny Partyšové (45) začal s manželkou režiséra Jiřího Menzela, jsou Gábina s Olgou Menzelovou (46) skoro jako dvojčata. Olga Gabrielu podporuje i v její současné situaci, kdy už několik měsíců řeší nejen nevěru, ale i těhotenství Ornelly Štikové se svým mužem.

Olga s dcerou Aničkou za Gábinou přiletěla v létě na dovolenou na Floridu, pravidelně se stýkají i  nadále. Když Gábina moderuje akci pro děti, vždy jsou Menzelová s dcerkou zvány jako VIP hosté. Obě dámy si ale najdou čas i samy pro sebe bez přítomnosti dětí.

Super.cz získal snímky, na nichž je vidět, že si umějí užívat i relaxační odpoledne v kosmetickém salonu. Do svého oblíbeného, kde pečují o její pleť a postavu, přivedla Olgu Gábina. A obě si procedury nemohly vynachválit. A na fotkách ukázaly, že jejich těla jsou už teď téměř dokonalá.

Reklama

Další články

Načítám