Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v létě jsme byli na svatbě DJ Petra Zvěřiny, kterého si všichni pamatujeme z první série tehdy úspěšné reality show VyVolení. Bral si modelku Nikolu Plzákovou. A s ní jsme se potkali v kosmetickém salonu, kde se nechala hýčkat na masáži. Až pánové uvidí její tělo, budou novomanželovi závidět.

"Přiznám se, že jediné, co pro své tělo dělám, je to, že se pravidelně myju," překvapila nás Nikola. "To, že si zajdu na masáž, je spíš výjimka. Ale doma mě Petr masíruje. Ovšem ne čokoládou jako tady. Krásně sama sobě voním a doufám, že až přijdu domů i Petr na mě bude mít chuť," svěřila nám Nikola.

"Zhubla jsem asi díky stresu, mám docela hodně práce, takže i když necvičím, mám velikost třicet čtyři, přestala jsem mít buclaté tvářičky a přitom se mi nezmenšila prsa," pochvaluje si svoji současnou figuru Nikola, která už se modelingu téměř nevěnuje a pracuje jako manažerka na Žižkovské věži. Také se dostala do týmu reportérek TopStaru. "Mám toho ale tolik v práci, že na natáčení nemám skoro čas," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám