Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pavel Vohnout alias Kyklop z Maxim Turbulenc hlásí úbytek na váze 8 kilogramů za měsíc. Klára Kolomazníková 7 kilo za 6 týdnů. Leona Šenková si už po dvou týdnech stěžuje, že jí padají kalhoty. Chcete vědět, jak to dělají? Všichni tři užívají přírodní doplněk stravy na hubnutí OBEZIN™! Díky němu jedí mnohem menší porce, a proto rychle spalují přebytečný tuk.

Super akce na OBEZIN: Dnes za 490 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mladá úspěšná rockerka Leona Šenková (20) užívá Obezin teprve 2 týdny. „Konečně mě přešly ty večerní chutě. Dříve mě každý večer honila mlsná,“ pochvaluje si přípravek Šenková. Tenhle efekt má OBEZIN™ díky přidané řase Spirulina platensis, která podobné chutě potlačuje a reguluje množství cukru v krvi. „Hubnutí poznám nejlépe na oblečení. Kalhoty, které jsem skoro nemohla dopnout, mi teď padají!“ směje se Šenková. Velkou výhodou OBEZINu je, že při užívání je třeba jíst pravidelně nejméně třikrát denně. „Rozhodně nechci vypadat jako nějaká vychrtlina, ale trochu zhubnout potřebuji. Navíc díky Obezinu jím pravidelně pětkrát denně a zjevně mi to svědčí,“ dodává ještě zpěvačka.

Super akce na OBEZIN: Dnes za 490 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pavel Vohnout (50) už zkoušel hubnout několikrát a vždycky se mu váha vrátila. „Při jiných dietách jsem měl pořád hlad, ale ten mě teď vůbec netrápí, takže nemám problém v hubnutí pokračovat. Díky Obezinu se učím jíst menší porce,“ říká Vohnout přezdívaný Kyklop. OBEZIN™ obsahuje patentovanou rostlinnou složku PSC™, která po zapití v žaludku až stonásobně zvětší objem. Díky tomu máte pocit sytosti již po konzumaci malé porce jídla. K tomu Kyklop dodává: „Nedávno jsem natočil vlastní CD a tím jsem si splnil sen. Uvědomil jsem si, že bych chtěl muziku dělat i dál, proto se o svoje tělo musím lépe starat. Obezin mi v tom pomáhá – hubnu zdravě, aniž bych se trápil hlady.“

Super akce na OBEZIN: Dnes za 490 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Po rozchodu s přítelem jsem na tom byla opravdu špatně a hrozně jsem přibrala. Jenom díky dceři jsem v sobě objevila sílu jít dál,“ popisuje svůj příběh Klára Kolomazníková. Nyní připravuje nové CD a v létě k němu natočí videoklip. „Chtěla bych zhubnout 20 kilo dřív, než začnu natáčet. Netušila jsem, že to půjde bez trápení a hladovění, a navíc takhle rychle,“ pokračuje slavná exHolka a celá přitom září. OBEZIN™ obsahuje rostlinný komplex PSC™, který po zapití vodou zvětší v žaludku svůj objem, a díky tomu sníte méně. Trávení se zpomalí, proto delší dobu nemáte hlad. „Jím pidiporcičky a cítím se skvěle,“ dodává usměvavá Klára, která má před sebou řadu pracovních plánů. OBEZIN™ jí k tomu dodá elán a sebevědomí z nově nabyté krásné postavy.

Další články

Načítám