Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá Sara Sampaio z Portugalska na sebe začíná v modelingu stále více upozorňovat. Není divu, že je považována za nástupkyni Adriany Limy (42). Kromě spolupráce s Victoria’s Secret získala také kšeft v podobě nafocení kampaně Calzedonia, další značky spodního prádla. Nejen její tvář, ale především tělo nyní zdobí na plakátech a billboardech téměř celou Evropu.

Dlouhonohá kráska Sampaio má zřejmě před sebou zářivou kariéru. Její uhrančivý pohled, exotické rysy a plné rty jsou skvělou vizitkou. Sařiny začátky v modelingu odstartovaly vítězstvím v soutěži Pantene, se kterým přišla i první smlouva s agenturou. Poté už šlo všechno jako po másle, následovalo první focení, přehlídky, obálky časopisů a také kampaně pro značky jako Lois Jeans nebo Blumarine.

Pro Calzedonii se smyslná brunetka svlékla jen do spodního prádla. Následně se odhalila úplně a navlékla na sebe pouze punčochy. Fotografie jsou však pořízeny s veškerou slušností a působí velice decentně. Jak se na nich tato nová pýcha Portugalska zamlouvá vám?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám