Hlavní obsah
Článek

Když se minulý rok kolem Gabriely Partyšové (45) rozpoutal humbuk kvůli tomu, že její manžel měl milostný poměr s Ornellou Štikovou, bránila se moderátorka velmi razantně. U soudu si vymohla, že některé deníky o ní nemohly v souvislosti s nevěrou Josefa Kokty psát. K ruce měla mediálně známou právničku Kláru Samkovou. Zdá se ale, že obě dámy se nyní rozhádaly a příčinou není nic menšího než peníze!

Samková pro Partyšovou prý chystala i její rozvod, podklady pro svěření syna do péče nebo mimosoudní dohodu s velkým mediálním domem. Teď se nechala slyšet, že služby za 260 tisíc korun nedostala zaplaceny. Bude je prý vymáhat klidně i soudně.

„Gabriela Partyšová mi rozhodně něco dluží, a to dohromady se svým dosud ještě manželem panem Josefem Koktou,“ uvedla pro Super.cz Samková. Výzvy k úhradě měla prý ale Gábina ignorovat. „260 tisíc korun je částka, kterou od nich žádám. O této věci však bude rozhodovat soud, takže bych to nechtěla moc řešit přes média,“ dodala právnička, která dokonce jménem Gábiny poslala vytýkací dopis Ornelle Štikové.

Moderátorka odmítla celou věc komentovat. „Zeptejte se Samkové. Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ nechtěla se veřejně nijak bránit Partyšová. Její manžel nebyl o moc sdílnější, alespoň ale spor potvrdil. „Nerozumím tomu, na starosti to mají naši právníci. Myslím, že to vyřeší,“ řekl Super.cz Josef Kokta.

Samková navíc měla naznačit, že pokud před soudním jednáním její bývalí klienti nezaplatí, nastala by zajímavá situace, neboť by byla v tu chvíli vůči nim zbavena mlčenlivosti. Dozvěděla se snad během kontaktů s moderátorkou a Koktou něco, co by pak mohlo „uniknout“ do médií?

Související témata:
Klára Samková

Reklama

Další články

Načítám