Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Earth Monika Leová (32) bude nejspíš pěkné číslo. Na narozeniny fitness klubu nakráčela v dost odvážném outfitu, který se skládal z krátké minisukně, bot na vysokém podpatku a blůzky z transparentního materiálu, pod kterým prosvítala podprsenka. Přítomným se tak chtě nechtě vybavila promenáda v plavkách, během které kráska s vietnamskými kořeny zářila.

Vítězné krásky České Miss na narozeninové oslavě získaly roční členství. Na postavě Leové není třeba ale ani nic zlepšovat.

Stejně tak Gábina Kratochvílová (34) má postavičku jako lusk, neboť na ní makala už před finále. V úkrytu svého domova cvičila v obývacím pokoji se zapnutým instruktážním videem. Teď chce sebezkrášlování své postavy pojmout profesionálně.

„Dostaly jsme s holkama roční členství do posilovny, a tak se moc těším, že začnu makat," říká. Zní to nezvykle, ale i královna krásy má partii těla, se kterou není zcela spokojená. „Zdědila jsem po babičce velká ženská stehna a zadek. Tuto část těla si hlídám a hodlám na ní pracovat," říká Gábina, která pevně doufá, že bude zvládat chodit do fitka minimálně dvakrát týdně.

Reklama

Další články

Načítám