Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Novými kolekcemi plavek se to všude jen hemží, a i my vám proto přinášíme nejnovější várku plavkových přírůstků, aby vám nic neuniklo! Nejaktuálnější modely jsou extravagantní i elegantní, sexy i hravé – určitě najdete ty pravé.

Každý díl v jiné velikosti?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také se vám často stává, že vám sedí jen jeden díl plavek? Musíte se rozhodovat, jestli vás bude spodní díl škrtit nebo jestli vám bude horní díl velký? Takové starosti na Astratex.cz řešit nemusíte! Ne každá žena má zcela souměrnou postavu, proto si u dvoudílných plavek můžete objednat každý díl v jiné velikosti!

Sexy námořnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Námořnický styl je každoročně se vracejícím trendem, který nikdy neomrzí. Modro-bílé proužky či kotvičky už vás ale omrzely? Hvězdičky v námořnických barvách jsou to pravé pro tuto sezónu. Modrá i bílá krásně podtrhnou opálenou pokožku a push-up horní díl vykouzlí výstavní dekolt. Mašlička uprostřed zaručeně přitáhne pozornost. Buďte jiná!

Extravagantní elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na černé plavky, ale nechcete splynout s davem? Vsaďte na černé elegantní plavky se špetkou extravagance. Jednoduché černé kalhotky nechají vyniknout zajímavý horní díl, který zdobí drobné našité kvítky. Nadýchané kvítky a push-up efekt dodají objem vašemu dekoltu a černá barva opticky zeštíhlí boky. Zvedněte si sebevědomí!

Rozvernost ve svůdném balení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete být něžná, ale zároveň i sexy? Hravá kombinace černé a růžové v kombinaci se sexy střihem vytvářejí svůdný kontrast. Pro nezapomenutelný dekolt je horní díl vybaven vyztuženými košíčky a kosticemi. Push-up efekt skvěle podtrhne řasení a mašlička. Můžete si být jistá, že do očí se vám nikdo nepodívá.

Zvířecí vzory se vrací

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zvířecí vzory nikdy nevycházejí z módy, a proto se letos znovu vrací i na plavkách. Decentní kalhotky dají vyniknout výraznému vzoru na horním dílu, který je jako dělaný pro větší ňadra. Nevyztužené košíčky a širší ramínka poskytnou potřebnou oporu i velkým prsům a všité kostice je udrží v požadovaném tvaru. V modelu s hadím vzorem oslníte.

Další články

Načítám