Hlavní obsah
Článek

Když jsme Leoše Mareše (47) jako první nachytali v jeho novém bouráku, nebyl sporťák za deset miliónů tím jediným, co stálo za pozornost. Astronomickou hodnotu má také oblečení nejlépe placeného českého moderátora. Vypátrali jsme pro vás, co měl Leoš Mareš na sobě, když se byl svým novým Lamborghini Aventador projet.

Leošův velmi osobitý outfit byl vytvořen jeho dvorním stylistou Filipem Vaňkem. Skládal se z pohodlných tepláků, jejichž cena se pohybuje okolo devíti tisíc korun, trika, které si mohl pořídit v Americe v přepočtu asi za čtyři tisíce korun a vesty za devět tisíc.

Opravdu exkluzivními kousky moderátorova outfitu jsou leopardí kotníčkové tenisky, jejichž cena přesahuje dvacet tisíc korun, čepice za tři tisíce a pletený zavinovací kabát v barvě velbloudí srsti za šestnáct tisíc. Svou totožnost Leoš skrýval za brýlemi za devět tisíc a přes rameno měl přehozený hnědý kožený vak za osmdesát tisíc.

Podtrženo a sečteno, pořizovací cena moderátorova outfitu, koupeného z velké části v pražské Pařížské ulici, se přehoupla přes sto padesát tisíc korun. Za to by si Mareš mohl pořídit klidně i osobní auto, kdyby ovšem nechtěl jezdit přesně v tom, které říká pane i fotbalistovi Christianu Ronaldovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám