Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) bere svůj velký návrat na výsluní opravdu vážně. Po dvou měsících tvrdé dřiny je štíhlá jako proutek a vypadá jako ze škatulky.

Jak to jen Iveta dělá? Recept na skvělou postavu není podle zpěvačky vůbec složitý. Stačí jen pravidelně jíst a mít dostatek pohybu. O svých denních rituálech se Bartošová rozpovídala v rozhovoru pro magazín deníku Právo.

Aby se každé ráno pořádně nakopla, vezme si dávku geriavitu s ženšenem a řasu chlorellu, vypije hrnek silné černé kávy bez cukru a slupne misku müsli s ovocem. Potom prý nesmí chybět horká vana.

„To mě bezpečně probere, pak rychle pudr a řasy a můžu vyrazit do světa,“ říká Iveta, která přes den dře ve fitku s trenérem Markem Vomáčkou.

Ten Ivetě mimo jiné naordinoval ranní indiánský běh kolem rybníků v Uhříněvsi.

A tam, kde nezabere pravidelný pohyb, přichází na řadu zkrášlovací salon. V jednom takovém si Iveta nechává upravovat problémové partie včetně bříška speciální metodou podtlakové masáže.

Znovuzrozená zpěvačka momentálně pilně pokračuje v natáčení reality show ze svého života, kterou vysílá TV Pětka a má vyvrcholit 23. prosince velkým koncertem v Lucerně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám