Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco finalisté nové SuperStar mají před sebou ještě desítky probdělých nocí plných nejistoty a nervozity, že jejich cesta za splněným snem skončí předčasně, Monika Bagárová (29) září štěstím.

Osmnáctiletá brunetka, která se stala nejúspěšnější českou zpěvačkou první řady stejnojmenné pěvecké reality show, totiž podepsala exkluzivní smlouvu s šéfem vydavatelství EMI Vladimírem Kočandrlem, který byl řadu let mentorem a partnerem Ilony Csákové (53). A co víc, světoznámý label, který stojí za úspěchem takových hvězd, jakými jsou Katy Perry, Coldplay nebo David Guetta, má s talentovanou kráskou velké plány.

Lekce zpěvu a tance, studijní pobyt v USA i důkladný výběr spolupracovníků, Monika Bagárová si s přípravami druhého alba dává na čas. Jen natáčení pilotního singlu Let Me Love U, který měl premiéru na Valentýna, trvalo dva měsíce. Čekání se ale vyplatilo. Právě valentýnská novinka zajistila Monice exkluzivní smlouvu. Vydavatelství zpěvačce nabídlo kontrakt, jenž si vyhrazuje právo vydat její nové album nejen v Česku.

„Mám ohromnou radost a nabídku jsem samozřejmě s nadšením přijala. Jsem ráda, že se mi moje úsilí vyplatilo a rozhodně v něm chci pokračovat. Pořád mám co zlepšovat, co se týče angličtiny i zpěvu. Na to, abych uspěla v zahraničí, na sobě musím ještě zapracovat,“ přiznává sebekriticky Monika.

Kočandrle je ale jiného názoru. „Na spolupráci s Monikou se těšíme, podle mě má před sebou velkou budoucnost. Baví mě nejen hudba, kterou dělá, ale i způsob, jakým ji dělá. Chce být lepší a lepší a neustále přichází s novými nápady, což je základní předpoklad pro to, aby uspěla,“ říká hudební boss. Ten je přesvědčen, že by Monice slušel duet s některou ze světových star - třeba s Justinem Bieberem (30), jenž patří k zpěvaččiným oblíbencům a jehož koncert také před pár dny navštívila.

Reklama

Další články

Načítám