Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stáří, vrásky i nějaké kilo navíc se časem nevyhne nikomu. Celebrity však jako by šly proti času i zemské gravitaci. Co jsou jejich nejčastější triky?

Utajovaný botox a výplně vrásek, kontur obličeje a rtů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Většina celebrit v Česku urputně tvrdí, že nemají vrásky jen díky genetice a pitnému režimu. Naštěstí existují i ti rozumní, kteří se k drobné pomoci přírodě přiznají. Botox k redukci vrásek od mračení dnes není ničím neobvyklým, a tak se jím netají ani topmodelka Simona Krainová (40) či moderátorka Eva Decastelo (34). Ta navíc doznala také lehké zvětšení rtů. Obě se však shodují, že ačkoliv může jít o banální zákrok, je opravdu velice důležité zvolit zkušeného profesionála, aby výsledek vypadal přirozeně a dle očekávání. Obě nedají dopustit na MUDr. Moniku Kavkovou z kliniky Yes Visage, která sama zdůrazňuje, že smyslem není člověka přetvořit, ale vrátit ho v čase trochu nazpět. Tedy tak, abychom stále zůstali sami sobě podobní.

Omlazení vlastní krví?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Omlazení pomocí vlastní krve, tzv. Plazmalifting. Tuto novinku před nedávnem vyzkoušela přítelkyně rappera Kanyeho Westa Kim Kardashian (32). Její fotky z ordinace obletěly celý svět. U nás ji po vzoru hollywoodských celebrit absolvovala například herečka Alice Bendová (39). Ta si nenechala omladit obličej, ale krk. Oproti Kim však Alice na klinice Yes Visage vypadala mnohem spokojeněji. Podle odborníků z plastické a estetické medicíny je tato metoda jednou z nejúčinnějších v boji proti vráskám a zároveň s sebou nenese žádná rizika. "Tajemstvím mládí Plazmaliftingu je naše vlastní krev, respektive její část - krevní plazma, která se z krve odstředí. Ta obsahuje růstové faktory, krevní destičky, bílé krvinky a kmenové buňky, navíc tělu vlastní. Tělo tedy nemusí přijímat žádné umělé látky, a nehrozí tak riziko komplikací a vedlejších účinků. Plazma tak pokožku regeneruje a nastartuje v ní procesy omlazení zcela přirozenou cestou. Pokožka začne sama pracovat v 'režimu mladého těla'," vysvětlila nám MUDr. Monika Kavková.

Přiznané liposukce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jasně nejčastějším trikem k hubené postavě celebrit je liposukce. Avšak ty nejčastěji přiznané jsou ty neinvazivní, tedy bez chirurgického zásahu do těla. Nejúčinnější a nejčastěji využívanou je Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting, lidově též liposukce zmražením. A kdo se nechal všechno "zmrazit"? Z mnoha známých tváří jmenujme alespoň Simonu Krainovou, herečky Kateřinu Brožovou či Alici Bendovou, Miss Kateřinu Sokolovou i v médiích dnes propíranou Elišku Bučkovou. "Jedná se o odstranění přebytečných tukových zásob v oblasti bříška a boků bez jakéhokoliv zásahu do pokožky. Kryolipolýza Coolsculpting patentovaným přístrojem Zeltiq má největší rozsah účinnosti a úbytek tukové tkáně mezi neinvazivními metodami vůbec. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech najednou, provozuje tuto patentovanou technologii pouze naše klinka YES VISAGE. Mohu potvrdit, že ji u nás využilo mnoho celebrit," prozradil nám MUDr. Pavel Boček.

Dobře utajovaná liposukce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakmile zmíníte invazivní liposukci, jako by ve světě celebrit neexistovala. I odborníci přiznávají, že je dnes mnohem jednodušší takový zákrok dobře utajit. Především díky moderní formě liposukce, jakou je laserem asistovaná liposukce SlimLipo. Nevyřadí vás z běžného života, ani nevyžaduje pobyt v nemocnici, naopak vám umožní mít už 2. den o 3 konfekční velikosti menší šaty a být ve formě. Takže nikdo nic nepozná. Navíc je to jediná liposukce, která se díky technologii 2v1 vypořádá i s povolenou kůží po odsání tuku. Čili žádné projevy liposukce ani pod drobnohledem paparazziů. Zeptali jsme se, čím je SlimLipo tak výjimečné a kdo jej absolvoval. "Laserová liposukce SlimLipo je v současnosti absolutní hit mezi liposukcemi a je o ni mezi klienty opravdu veliký zájem. Nejvíce klienti oceňují minimální invazivnost, šetrnost, bezbolestnost, rychlost, komfort, žádné modřiny a hlavně vás ani nevyřadí z běžného života. Je tak tedy i snáze utajitelná. Ale opravdu nemohu prozradit žádná jména," sdělil nám MUDr. Martin Paciorek.

Mládnou všichni

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeptali jsme se MUDr. Kavkové na další populární omlazovací triky celebrit. Mezi žádané neinvazivní metody, tedy ty bez narušení pokožky, patří elektromagnetická vlna Pellevé, New Age Facelift a ošetření Ulthera. Ačkoliv je Ultherapie neinvazivní, zachovává to podstatné z plasticko-chirurgického faceliftu a tím je výsledek. Neinvazivní omlazení využily třeba Simona Krainová, Alice Bendová, Eva Decastelo či Marianna Ďurianová (36). "Obrovskou popularitu si získal YES Lifting, což je oživení povadlého obličeje a okamžitý lifting, který vyhladí vrásky a navrátí obličeji zpět pevné kontury. Nahrazuje chirurgický zákrok, ale provádí se bez něj. Vše je řešeno pouze vpichy speciální mikrokanylou v znecitlivění. YES Lifting má okamžitý efekt a dlouhodobý až trvalý účinek. Lze provést na celém obličeji nebo jen jeho jednotlivých částech," vysvětlila nám MUDr. Kavková.

Další články

Načítám