Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) ví, jak být za hvězdu večera, i když o ni vlastně vůbec nejde. Stačí, když ji kostymérky SuperStar obléknou do jednoho z odvážných modelů, a je vymalováno. Ten poslední navíc vyvolal řadu spekulací, zda si Ewa tak náhodou nenechala upravit poprsí.

Z výstřihu šatů, ve kterých by neudělala ostudu ani pracovnice salonu zaměřeného na jisté pikantní služby, jí totiž vykukovaly nápadně podobné oblé tvary, jakými se honosí plno českých krásek, které si své míry v oblasti hrudníku nechaly zvětšit u šikovného plastického chirurga.

Celým barrandovským ateliérem se včera sice nesla šuškanda, že Ewina ňadra snad ani nemohou být pravá, ale za působivým efektem ve výstřihu spíš stojí u celebrit tak oblíbená samolepící podprsenka, která nenaruší odhalený dekolt a přitom udělá skvělou službu. K Ewě totiž byla příroda velmi štědrá, takže za co musely některé dámy vytáhnout z peněžky tučnou sumu, to má Ewa zadarmo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám