Hlavní obsah
Článek

Už se to nedalo. Vendula Svobodová ujela před nehostinným českým počasím se svým synem Kubou a partnerem Vladimírem Waasem do slunného Maroka. Útočištěm se jim stal luxusní hotel Sofitel Agadir Royal Bay Resort nacházející se v klidné části známého letoviska Agadir. Nejvíce si tepla užívá malý Kuba, který však navzdory všem zákazům řádí jako čert.

Marně je okolo hotelového bazénu několik cedulí, které vybízejí hosty k opatrnosti a přímo zakazují skoky do vody. Stačí jedno uklouznutí a krásná dovolená se může změnit v nefalšovaný horor. Jenže co naplat, Kuba metá salta s grácií 16leté rumunské gymnastky a Vendula už jen krčí rameny.

„Je to sportovec, má to v sobě po Karlovi. Vždyť ten hrával léta vodní pólo. Po mně to nemá, to je jasné. Má skvělý odraz a skáče vysoko. Je to kluk, nějaké ty bolístky přežije a nic vážného se mu snad nestane," řekla Super.cz Vendula, která vypadá báječně a po boku svého partnera jen kvete.

„Tak trochu jsme s tím počítali a Kubovi jsme vyřídili komplexní pojištění, které se vztahuje snad na všechny sporty. Nikdy nevíte, co se může stát a někteří turisté bohužel pojištění stále podceňují,“ uvedla pro Super.cz mluvčí jedné velké cestovní kanceláře, která s Vendulou dlouhodobě spolupracuje na charitativních projektech organizace Kapka naděje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám