Hlavní obsah
Článek

Organizátoři sobotního koncertu Karla Gotta (†80) v Bratislavě museli odpoledne řešit nepříjemnou situaci. Muselo dojít k okamžitému přerušení zkoušky, protože anonym nahlásil uložení bomby na zimním stadionu Ondreje Nepely. Stadion tak museli opustit všichni technici i štáb, který večerní koncert připravoval.

Ihned samozřejmě nastaly velké zmatky. Na ulici před stadionem se mezi sebou míchali hokejisté Slovanu Bratislava a technici, kteří připravovali scénu a aparaturu. Hokejisté zvolili trénink na suchu a běhali kolem stadionu. Technici jen bezradně čekali, až jim policie opětovně umožní vstup na stadion.

Slovenští pyrotechnici ukončili prohlídku před čtvrtou hodinou a naštěstí se ukázalo, že šlo o planý poplach, bombu nikde nenašli. Poté začala okamžitá zkouška koncertu. Jedinou bombou tak bylo vystoupení Karla Gotta, které s velkým úspěchem právě skončilo.

Karel Gott ukončil v Bratislavě slovenskou část turné, které bude pokračovat v českých městech a končí 8. prosince koncertem v pražské O2 aréně. Gotta na turné doprovází skupina Boom! Band a zpěvačky Dasha, Monika Absolonová a Gabriela Gunčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám