Hlavní obsah
Článek

Hvězda právě skončeného hokejového mistrovství Tomáš Plekanec (41) poprvé prolomil hradbu mlčení a rozpovídal se o lásce se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (44). Seznámili se loni v létě na akci Jágr Teamu Tomášova spoluhráče z reprezentace Jaromíra Jágra (52) a byla to prý láska na první pohled.

"Zasnoubili jsme se v New Yorku, kde jsme byli, když byla v NHL přestávka na Utkání hvězd. Lucka samozřejmě nevěděla, že to udělám právě tam, ale něco tušila, takže to pro ni nebyl blesk z čistého nebe," svěřil Blesku Plekanec.

Miluje ji pro její krásu, šarm, inteligenci a smysl pro humor. A jak Tomáš rozesměje svou přítelkyni? Zpěvem! "To pak Lucka dostává záchvaty smíchu. Ale pak řekne, že se jí to moc líbí," tvrdí Plekanec.

Veselku naplánovali na letošní léto, znají už místo a termín svatby a pouštějí se do horlivých příprav. "Nejsme s Luckou na nějaké velké divadlo a budeme rádi, když vše proběhne jen v nejužším okruhu lidí," doufá zaláskovaný hokejový útočník, který by si s Vondráčkovou přál i dítě. "To se ale přece nedá naplánovat," dodává.

Reklama

Další články

Načítám