Hlavní obsah
Famous
Článek

Podle britských plastických chirurgů posledních pár let přibývá mužů, kteří žádají operativní zvětšení penisu. A podle zdravotníků se tento trend dokonale kryje s tím, jak se v reklamě na spodní prádlo začal objevovat David Beckham (48). Jeho dobře vyvinutý rozkrok zřejmě nenechává spát muže, k nimž byla příroda v tomto ohledu méně štědrá.

„Po celá tisíciletí bylo vlastnictví velkého penisu statusem mužství. Ale teprve v posledních pár letech s tím muži mohou něco dělat. Když existuje řešení, proč ho nevyužít?“ uvedl plastický chirurg Roberto Viel z londýnské Harley Street pro deník The Sun. Sám operuje týdně kolem pěti mužů s malým pyjem.

Na operace podle Viela chodí zedníci a instalatéři, byznysmeni i politikové a slavné osobnosti. Nejčastěji mají mezi třiceti a padesáti roky.

Většina zákroků spočívá v tom, že se penis uvolní z podbřišku a poněkud povytáhne, případně se do podkoží přidává tuk, aby byl objemnější. U pěti procent pacientů se ale tuk může měnit v bulky, cysty nebo uzliny. Operace trvá asi hodinu a půl a po třech týdnech může pacient souložit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám