Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V moravské obci Zaječí, kde v pátek v noci vystupovala Iveta Bartošová (†48), bylo pořádně živo. Zatímco zpěvačka tentokrát neměla problém vystoupit a přijela včas předvést výkon v místním klubu, připraven byl i její obdivovatel Zdeněk Macura (49), který dorazil na místo s partou známých ještě před příjezdem pěnice.

Podle očitých svědků a zejména organizátora akce Davida Hladkého byl připraven až moc, dokonce se Macurovi od něj dostalo varování, aby nedělal potíže. Ohlas to ale podle očitých svědků nemělo. Když kolem něj Bartošová s Rychtářem procházeli k pódiu, nejprve se doposud nesmělý Macura pustil do Ivetina milence slovně.

Rychtář se ale tentokrát udržel a neoplácel mu stejnou mincí. Macura do něj pak prý několikrát strčil zezadu a poté mu dal pravý hák do pravého ucha. Pomáhali mu i jeho známí, kteří měli Rychtáře přidržovat.

Rychtářovi ale pomohla ochranka klubu a drsňák Macurovi útok oplatil a dal mu několik ran. Macura se svými lidmi byl poté ochrankou z klubu vyhozen. "Odejděte a už se nevracejte. Pokud se vrátíte, špatně to s vámi dopadne," varoval Macuru s jeho gangem pořadatel akce Hladký, který nařídil všem svým mužům, aby Ivetu s Josefem bedlivě hlídali.

"V pondělí kontaktuji svého právního zástupce a podám na pana Macuru trestní oznámení za napadení. Byl to zbabělý útok zezadu a takový člověk je schopný všeho. Přemýšlím, že požádám o předběžné opatření, aby se k nám nemohl přiblížit. Mohl mít v ruce nůž a dopadlo by to jinak," svěřil Rychtář serveru Sedmička.cz.

Přes nečekaný konflikt Iveta Bartošová v klubu vystoupila a nebyla na ní znát ani známka stresu z vypjaté situace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám