Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Černochová (40) šokovala, když k turné Rozkrájím se pro vás nafotila snímky, na kterých byla nahá a části jejího těla byly označeny jako maketa krávy pro řezníky. Tím ale rozhodně nekončí. "Už mám rozfocenou kampaň k desce, kterou vydávám na podzim. A máma už se děsí teď. Dokud je člověk mladý, musí umět vystrčit roh. Kdybych byla stará, působilo by to komicky. Slibuju, že to bude parádní," řekla Super.cz zpěvačka, která své bujné křivky nejraději vystavuje v těsných korzetech.

Desku bude s kapelou točit ve studiu v jihočeské Sušici u kamaráda Romana Holého. Půjde prý o styl, který v Česku ještě nebyl. "Je to trochu návrat k bigbítu a melancholickým a zamilovaným písním," upřesnila. Kromě toho už zpívala skoro všechny hudební styly, včetně otcova oblíbeného country. "Možná jednou skončím v klobouku a s kytarou," smála se.

Tereza už je rok inženýrkou zemědělství. Absolvovala obor věnující se rozmnožování hospodářských zvířat. Ale nevěnuje se tomu. "Měla jsem úraz, zlomila jsem si hrudní obratel a s tím bych tohle ani dělat nemohla," vysvětluje. Je to možná znamení osudu, že by se teď měla věnovat muzice. "Nejde sedět jednou zadnicí na dvou židlích, jak jsem to dělala deset let," míní. Zatímco práci v zemědělství odložila, věnuje se stejně jako otec gastronomii. "S kamarády se starám o thajskou restauraci. Jsem tam taková holka pro všechno," vysvětlila.

Tereza s maminkou Dášou se objevily na křtu desky Docela obyčejné písně složené z dosud nevydaných skladeb jejího zesnulého tatínka Karla Černocha. Ten před čtyřmi lety podlehl rakovině. "Podílely jsme se na výběru písní, názvu i obalu. Chtěly jsme všehno tak, aby to konvenovalo tátovi a jeho stylu," řekla Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám