Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bouřlivák Sagvan Tofi (59) má po nedávné autonehodě, při které srazil chodce, další potíž. Jak se Super.cz podařilo zjistit, soud pro Prahu 4 nyní prodává jeho majetek. Dluží totiž mobilnímu operátorovi za služby a na základě rozsudku a rozhodnutí exekutora jde do dražby na umoření Sagiho dluhu jeho hudební aparatura. „To není možný! O tom nic nevím!“ divil se Tofi.

Rozhodnutí o dražbě visí na úřední desce Justičního areálu a záměna jmen není možná. Povinný má stejný ročník narození i adresu jako známý herec, dýdžej a moderátor. Některý ze skalních fanoušků zpěváka by mohl kvůli Tofiho opomenutí plateb získat jeho vlastní hi-fi soupravu a reproduktory. Zda předpokládaný výtěžek v minimální hodnotě tisíc korun bude na umoření dluhu stačit, to se nám nepodařilo zjistit.

„Díky moc za upozornění, předám to své manažerce a ta to bude řešit. Jde o nějakou strašně starou záležitost,“ vzpomněl si neurčitě zpěvák.

Sagvan Tofi má se soudy a exekucemi spoustu zkušeností z dřívějška. Když před pěti lety působil coby moderátor novácké konkurence TopStaru Přísně tajné, soudy mu údajně obstavily celý statisícový honorář kvůli tomu, že dlužil jisté pardubické firmě, která byla kdysi podílníkem v jeho společnosti. Kvůli další exekuci byl postižen jeho obchodní podíl ve firmě a Tofi musel znovu platit, aby o ni nepřišel. Navíc také nezaplatil pokutu za jízdu načerno a v exekučním řízení pak musel zacvakat přes osm tisíc korun. Snad už si sympaťák Sagi vezme ponaučení a podobným problémům se příště vyhne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám