Hlavní obsah
Článek

Smrt stylisty Mika Zachevara, který připravoval šaty pro narozeninové turné Petry Janů, a jenž zesnul minulý týden ve svém bytě, nedá spát jeho známým a kamarádům ani nyní, kdy vyšly najevo informace, že měl zemřít na zánět srdečního svalu. Během v pátek ráno konané zádušní mše v kostele sv. Ducha v centru Prahy si mezi sebou smuteční hosté špitali překvapivé zprávy o tom, že Zachevar, co se týče různých povzbuzovatel, rozhodně nebyl žádné neviňátko. „Z pitvy vyplývá, že sice v sobě žádnou drogu neměl, i když sem tam si dal kokain, ale byly tam jiné látky. Afrodiziaka. Španělské mušky a droga homosexuálů poppers,“ prozradil Super.cz dobře informovaný zdroj z nejbližšího okruhu stylistových přátel.

Poppers užívají gayové při sexuálních radovánkách. Roztahuje cévy a uvolňuje hladké svalstvo. Navíc začne silněji bušit srdce. „Mike měl ve zvyku spát třeba jen dvě tři hodiny denně, jinak byl workoholik a makal. Jenže občas si dal kokain a každý, kdo tyhle věci užívá, ví, že fet je bez dostatku spánku nebezpečný. Člověka to totálně zeslabuje. Pokud si tedy tentokrát dal nějaká ta afrodiziaka nevyspalý a unavený a měl navíc po prodělané nemoci, mohlo mu to ublížit tak, že na to nakonec zemřel,“ myslí si Zachevarův kamarád.

Super.cz se podařilo zjistit, že stylista v posledním půlroce udržoval poměr s několika muži. Jeden z nich má sám problémy s užíváním pervitinu. „Mike ho ale jen šňupal, když jsme se chtěli milovat. Jinak ne,“ plakal do telefonu zdrcený milenec.

Samotné zádušní mše za Zachevara se zúčastnili třeba Robert Rosenberg, Naděžda Krupská či Martin France a řada neznámých modelek či homosexuálních přátel zesnulého mladíka.

„Devadesát procent návštěvníků kostela byli gayové, zbytek prostituti. A farář, kterému nebylo nic rozumět, všechny nabádal, ať nepodlehnou hříchu,“ všiml si absurdity situace jeden ze smutečních hostů.

Samotná Petra Janů se události nezúčastnila, už dopředu avizovala, že po loňském úmrtí manžela stále ještě na podobné situace není psychicky připravena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám