Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocker Pepa Vojtek (58) se těšil na čtvrtého potomka a říkal, jak si ho chce užít. Zatím to tak ale nevypadá. "Ještě jsem ho ani jednou nekoupal. Není kdy," svěřil Super.cz. "Odcházím z domova brzy ráno, v osm mi začínaly zkoušky, večer zase hraju. Všechno musí zvládnout Jovanka, já se zase starám o rodinné finance. Tak to u chlapů má být, ne?" míní.

Po narození syna Adama se Vojtkovi nabalilo tolik práce, že by bylo skutečně nereálné si myslet, že bude ještě běhat kolem miminka. "Teď jsme dozkoušeli Klíč králů, který měl premiéru. Další muzikál Andílci za školou zkoušíme teď, premiéra je 22. října. A režisér Filip Renč (58) nás nutí být na place už v osm. To mi ale nevadí, stejně už špatně spím," smál se.

Až dozkouší Andílky, zavře se do zkušebny se třemi houslistkami, protože ho čeká vánoční turné, na kterém bude dívky z Inflagranti doprovázet. "Mám tam dvě anglické písničky, které se musím pořádně naučit. Jinak jsou to ale hlavně muzikálovky, které si potřebuju jenom oprášit," vysvětlil. V jeho podání se prý můžeme těšit i na Fantoma opery.

"Pak už budu sice pořád někde hrát a vystupovat, ale zkoušení skončí, tak budu mít na malého víc času. Už se moc těším," svěřil čtyřnásobný otec. Ještě se zamyslel nad tím, že v případě Inflagranti čelil podezření, že si nechal na propagační fotografii k turné vyretušovat vrásky. "Tak to fakt ne. Já mám vrásky od smíchu. Jsem veselý člověk a na tyhle vrásky můžu být jenom pyšný," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám