Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebýt miniaturního bříška, které se vévodkyni z Cambridge občas rýsuje snad jen pod šaty, nikdo by ani neuvěřil, že už za tři měsíce by měla královská rodina spolu s Londýňany oslavovat narození dalšího potomka modré krve. Kate (42) je stále aktivní a klidně si zahraje třeba stolní tenis, navíc si stále drží štíhlou postavu. Nebýt jejích nevolností v počátku těhotenství, nastávajícím rodičům Catherine a Williamovi (41) by se možná podařilo očekávání dítěte tajit ještě dlouho.

Princezna se údajně udržuje v kondici cvičením pilates, za což dostala pochvalu i od mnohých fitness guru včetně známé cvičitelky Sary Haley.

V krátkém kostkovaném kabátku, v němž Kate i s manželem navštívila organizaci pomáhající bezdomovcův ve skotském Glasgow, byl skutečně kumšt zbystřit, že je Kate vůbec těhotná, natož odhadnout, že je na konci druhého trimestru.

Na dotaz ředitelky ústavu pro bezdomovce Rachel Sawyer, jestli už má pro dítě vybrané jméno, Kate odpověděla: „Máme krátký seznam jmen jak pro holku, tak pro kluka. Ale je to velmi těžké. Moji přátelé nepřestávají v psaní sms s tipy na jména.“

Reklama

Další články

Načítám