Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Pavlína Němcová (52) poprvé oficiálně přišla do společnosti se svým staronovým partnerem, obchodníkem s luxusními vozy Milanem Vopičkou. Ten má ovšem jednu vadu. Stále je ženatý. Modelka ho pustila na čas k vodě a po luxusní pražské Pařížské ulici se proháněla s hokejistou Petrem Nedvědem. Nejen o tom exkluzivně promluvila pro kameru Super.cz.

Němcová s Vopičkou dorazila na charitativní dražbu pro Občanské sdružení Klub přátel dětských domovů. Byla to první akce, kde jej představovala jako oficiálního partnera. "Ano, jsme stále spolu," řekla o Vopičkovi, s nímž prožívá komplikovaný vztah už přes tři roky. Kvůli němu také pravidelně jezdí do Prahy. "Pendluji mezi Francií, kde mám práci a Prahou, kam jezdím kvůli soukromí," přiznala.

To, že byla nejednou viděna s Petrem Nedvědem odbyla prohlášením, že jsou jen kamarádi. S nadšením se ale rozpovídala o synovi Alainovi. "Studuje ve Francii první ročník práv.Teď ho čekají první zkoušky," drží palce Pavlína. S bojem o svěření syna do péče si s bývalým manželem užila své." Už je to za mnou. Snad jsme vše rozumně vyřešili," míní.

Pavlína se nevěnuje jen modelingu. Připravuje jako producentka film podle posledního románu Viktora Huga Devadesát tři. "Zatím probíhají jednání. Rozpočet je padesát miliónů dolarů, produkce by měla být evropsko - americká," upřesnila s tím, že řeší i herecké obsazení, v němž figuruje mj. Gerard Depardieu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám