Hlavní obsah
Článek

Co se to poslední dobou děje s televizí Prima? Nedávno se nešťastně rozloučila s Jiřím Pomejem (†54), jehož se prý snažila pomlouvat, aby zakryla, že potřebuje flek pro Mahulenu Bočanovou, nyní zase asi velmi nešikovně jedná ohledně odchodu jedné ze svých reportérek. Podle několika na sobě nezávislých zdrojů včera došlo k roztržce mezi šéfkou zpravodajství Jitkou Obzinovou a odcházející redaktorkou VIP zpráv Terezou Jemelíkovou. „Na adresu Jemelíkové tam létala neskutečně sprostá slova,“ tvrdí informátoři. Tereza se zhroutila a nakonec skončila v péči odborníků.

Situace vyvrcholila pár hodin po vydání včerejšího článku Super.cz, který informoval jako první o odchodu Jemelíkové z Primy a o tom, že byla okamžitě stažena z obrazovky a údajně ji nutili dělat podřadnou práci s tím, že musí dodržet výpovědní lhůtu.

Na chodbě u zpravodajského newsroomu se Obzinová měla velmi hlasitě rozkřičet na Jemelíkovou. Prý jí vyčítala, že informace o svém odchodu vynesla přímo ona. „Šéfka křičela tak, že jsme to tu slyšeli úplně všichni. Říkala něco v tom smyslu, že Jemelíková je ta největší sv*ně, kterou kdy viděla, a slovo sv*ně opakovala snad za každým pátým slovem. Taky říkala, že jí v newsroomu do konce výpovědní lhůty naloží tolik práce, až se z toho po**re. Že odtud dva měsíce nevystrčí nos. A že si ji pořádně vychutná,“ tvrdí hned několik lidí ze zpravodajství, kteří byli nechtěně posluchači údajného výbuchu vzteku své vedoucí. Bledá a roztřesená Jemelíková krátce poté prý opustila budovu. Do ní se už asi nevrátí.

Podle některých zpráv se totiž sesypala a musela vyhledat pomoc lékařů. Sama reportérka v pátek od rána nebrala telefon. Super.cz se však podařilo zkontaktovat jejího otce. „Terezka je v pracovní neschopnosti,“ potvrdil nám Ivo Jemelík s tím, že k dalším informacím se nechce vyjadřovat.

Prima oficiálně odmítla zprávy komentovat, pouze v rozporu se zprávami od několika interních zdrojů tvrdí, že Obzinová výpověď ústně nedostala a že na jinou práci měla být Jemelíková přeřazena v souladu se svou pracovní smlouvou. Zároveň odcházející zaměstnankyni hrozí zákoníkem práce.

Reklama

Další články

Načítám