Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Bučková (34) před dvěma měsíci přiznala, že má poruchu příjmu potravy. Od té doby se snaží pomalu přibírat na váze, zdravě se stravovat, a začala také cvičit. "Nejtěžší bylo to přiznat sama sobě. Pak už to relativně šlo," řekla Super.cz Eliška, která je ale smutná z toho, že je do toho zatahována její rodina.

"Naivně jsem si myslela, že když to řeknu veřejně, dají mi všichni pokoj a přestanou spekulace. On se stal opak. Tahají do toho moji rodinu, mého bývalého přítele. Už jsem ale nasedla do toho vlaku, tak si to musím vytrpět," říká Eliška.

"Mám výživového poradce i trenéra a plánuji i celkové odběry, abych zjistila, jestli jsem již zdravá. Není to teď o tom, že se budu cpát od rána do večera. Zaprvé jsem pořád modelka a zadruhé by to můj organismus ani nezvládl. Začala jsem cvičit, což jsem nikdy předtím nedělala," vysvětluje Bučková.

"Normálně funguju. Dnes jsem měla k snídani dvě misky müsli, k obědu pizzu a k večeři druhou pizzu. Měla jsem dnes na ni hroznou chuť," říká Eliška, která prý pomalu přibírá na váze. "V novém bytě nemám váhu, ale cítím, že přibírám. Mám režim ve fitku, posiluju svaly. Cítím se velmi dobře," dodala Eliška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám