Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) si nebrala servítky a zaútočila na svou kolegyni, zpěvačku Ivetu Bartošovou (†48). Ta se po letech zmaru vrací na výsluní a vypadá to, že je konečně ve formě. V pohodě artikuluje, nemá hlavu jak medicinbal a alkohol už není jejím nejlepším přítelem.

"Mnohokrát se o ní psalo, že by mohla závodit v polykání kdejakých tablet, které jsou vším, jen ne vitamíny. A rozhodně by jí nevadilo zapít veškerá antidepresiva lahví tvrdého alkoholu," reaguje na vyjádření Ivety, že pije jen s mírou a mezi pravidelnou denní dávkou tablet jsou převážně vitamíny.

Nelíbí se jí ani Bartošové vyjádření, že si sama pravidelně platí sociálku, zdravotní pojištění, DPH i daň z příjmu a hypotéku. "Raději se utopí v dluzích a počká na dalšího záchranáře, který ji z průšvihu vyseká," napsala na sociální síti drsně Heidi.

Zpěvačka zareagovala i na to, že se Iveta nechala slyšet, že nemá žádné ochránce. "Bez ochranné ruky by nebyla schopna dojít ani na nákup, protože by nevěděla, co koupit," dodala Heidi.

A co na to Iveta? Vrátí své kolegyni úder?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám