Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále se spekuluje o tom, zda je herečka Tatiana Vilhelmová (45) těhotná se svým milencem Vojtěchem Dykem (38). Nahrálo tomu i to, že se Táňa už dlouho neobjevila ve společnosti. Zřejmě aby spekulace ukončila, zašla Vilhelmová Dyka podpořit na křest jeho desky.

Ten se konal v divadle La Fabrika, kde se s Vojtou předloni na podzim při zkoušení hry Bláznivý Petříček dali dohromady. Milenci si asi chtěli připomenout krásné chvilky, které spolu tehdy prožívali. Na Táňu se čekalo hodně dlouho. Většina médií to poté, co Dyk představil desku, sólové turné a také víno se svým portrétem na etiketě, už vzdala a pomalu zmizela.

Až pak se objevila Táňa v upnutých černých šatech. Ukázala, že jí bříško nenarostlo rozhodně tak, jak by to odpovídalo vyššímu stádiu těhotenství. Zdálo se však, že má herečka poněkud bujnější vnady než obvykle.

Vysvětlení může být několik, třeba jen to, že si nechala poradit od milenky Dykova kolegy z NightWorku Jakuba Prachaře (40) Agáty Hanychové (38) a konečně si pořídila pořádnou push-up podprsenku. Anebo je opravdu těhotná, ovšem nikoli tak dlouho, jak by podle některých zpráv měla být.

Reklama

Další články

Načítám