Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A prý po ní neštěkne ani pes, když se stane matkou. Dvojnásobná mamina Simona Krainová (51) si na nedostatek pracovních zakázek nemůže stěžovat. Jako jedna z mála českých modelek chytá po čtyřicítce druhý dech, stejně jako třeba zahraniční superhvězdy Linda Evangelista, Naomi Campbell či Kate Moss (50). Krainová se stala tváří známého prodejce klenotů.

Mohlo by se říct, že převzala žezlo po Taťáně Kuchařové (36), která má za sebou dvě kampaně pro tuto značku, ale není tomu tak úplně. Ve skutečnosti jde o návrat, neboť Simona navázala na úspěšnou spolupráci probíhající před sedmi lety.

Focení s Matúšem Tóthem ale nebylo žádná nudná rutina, ba naopak. Modelka, fotograf i štáb si pochvalovali kreativní atmosféru. Simona Krainová je elegantní a sexy, stejně jako šperky, které reprezentuje. Krajky, trochu vyzývavé pózy, krásná modelka s kočičím pohledem, šperky, to vše vyvolává představy hříšného luxusu.

„Velmi mě to těší. Je pro mě velkou ctí, že si mě firma opět vybrala coby tvář letošní kolekce,“ komentovala tuto volbu modelka. Dá se předpokládat, že si Simona přijde na pořádný balík, neboť má podle našich informací uzavřenu dvouletou exkluzivní smlouvu.

Reklama

Další články

Načítám