Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to je síla. Mezi pěti obviněnými, kteří jsou podezřelí z vraždy známého zlínského podnikatele Petra Vlacha, je také švagr herce Martina Dejdara (59). Producenta Michaela Švába obvinila policie a hrozí mu doživotí za mřížemi. Dejdar je momentálně v Americe, o švagrovi ale již ví.

"Martin je ve Spojených státech a zatím se mi s ním nepodařilo spojit. Bohužel to ale opravdu je jeho švagr, co k tomu zatím více říci... Budu s ním mluvit pozdě v noci," řekl včera Aha! manažer Dejdara Roman Roun.

Šváb s Dejdarem v minulosti produkoval film Panství. A právě na tomto filmu prodělal Dejdar peníze a zadlužil se. Dejdarovi trvalo dlouhých deset let, než se tvrdou prací z dluhů vyhrabal.

Hercův švagr Michael Šváb spolu s dalšími čtyřmi obviněnými podle policie vylákal podnikatele Vlacha do Francie pod záminkou prodeje luxusních nemovitostí. Podnikatel do francouzského Nice přiletěl 6. března. Od té doby se po něm slehla zem. Až po třech týdnech byl nalezen s prostřelenou hlavou v Itálii v Jižním Tyrolsku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám