Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včera byla zahájena výstava fotografií z kalendáře a diáře Art for Life Dream 2013. Jelikož všechny zvěčněné celebrity prostřednictvím fotografií prozrazují své tajné sny, požádali jsme Terezu Černochovou, aby nám popsala své tajné a nesplněné přání.

„U mě to bylo jasné. Já bych chtěla umět létat. Ostatně to se zdá snad každému člověku," říká zpěvačka a jedním dechem dodává: „Jelikož snímek fotil můj kamarád Roman Černý, dohodli jsme se, že zobrazíme takovou snovou vílu z pohádky Petr Pan. Chtěla bych být vílou," říká Tereza.

Na účast na projektu, který se snaží o prevenci onemocnění HIV, kývla umělkyně bez váhání. „Je to charitativní akce, je to téma, které se týká nás všech, tak jsem jednoznačně řekla ano," říká.

Fotografování se Tereza rozhodně nevyhýbá. „Nemám problém stát před objektivem, když vím, kdo za ním stojí a co po mně chce. Proto vždy fotím s lidmi, které znám. Při focení se člověk otevírá a pro mě je to velmi intimní věc, což je stejné i u zpívání. Za mikrofonem jsem ostřílenější," svěřuje se.

Dalším snem, který si zpěvačka splní, je vydání druhé sólové desky. „Doufám, že porodím druhé cédéčko. Mělo by se to narodit v březnu 2013. Třináctka je moje šťastné číslo, tak snad mi to štěstí přinese," popisuje reálné sny Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám